default-image

Δύσκολα θα παίξει με Πλατανιά ο Μπουχαλάκης

Ποδόσφαιρο
Δύσκολα θα παίξει με Πλατανιά ο Μπουχαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε το ματς με τον Πλατανιά θα προλάβει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο διεθνής μέσος των Πειραιωτών δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη. Είχε χτυπήσει στις 26 Αυγούστου και παρότι αρχικά προέκυπτε από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού πως δεν υπήρχε ανησυχία, διαπιστώθηκε πως η σοβαρότητα του χτυπήματός του ήταν πιο μεγάλη απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ούτε την Τετάρτη. Συνέχισε να κάνει το πρόγραμμά του και φυσικά είναι πια εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος με τον Πλατανιά.

Ήδη ο Μπουχαλάκης έχει χάσει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, την ευκαιρία της Εθνικής ομάδας καθώς θα ήταν στις κλήσεις της Ελλάδας για τα ματς με Φινλανδία και Ρουμανία και βέβαια παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου. Εξάλλου για εκεί φαίνεται να έχει... κλειδώσει εδώ και μέρες το δίδυμο Κασάμι - Καμπιάσο με έναν εκ των Φορτούνη - Τσόρι (σ.σ. ανάλογα με τον βαθμό της ετοιμότητας του πρώτου μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News