Αθλητισμός

Όλοι μπορούν περισσότερα στον ΟΦΗ

# Ένα καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής, θα επιφέρει την ατμόσφαιρα που θα ισορροπεί και θα ανεβάζει τους δείκτες της,  για τον στόχο μονόδρομο που έχει η ομάδα στην κατηγορία. Θα ξεπεράσει άρδην και τις όποιες καθυστερήσεις ή αδυναμίες που κράτησαν συγκρατημένη τη φλόγα όλο αυτό το διάστημα. Μια καινούργια προσπάθεια σε νέες συνθήκες και με νέους ανθρώπους στα ηνία, θέλει συνήθως το χρόνο της.

# Ξαφνιάστηκαν αρκετοί για τον τρόπο με τον οποίο διατυπώθηκαν και σε αρκετά σημεία για το ουσιαστικό τους περιεχόμενο, οι όροι της συμφωνίας μεταξύ του ομίλου επιχειρηματιών και της διοίκησης του ερασιτέχνη, αφού υπήρχαν νομικές και ουσιαστικές προσκρούσεις. Έτσι δεν πέρασε, προκειμένου να διορθωθεί και να επανέλθει στο τραπέζι νέο κείμενο. Γι αυτά, κάναμε λόγο σε σχολιασμό μας στο ράδιο 98.4, με πνεύμα εποικοδομητικό, για ένα θέμα που έπρεπε εξ αρχής να είχε ολοκληρωθεί.

# Ο «Όμιλος των εννέα», όπως αναφέρεται στην πρόταση συμφωνίας που προτάθηκε αρχικά στον ερασιτέχνη, αποτελείται από επίλεκτους επιχειρηματίες του Ηρακλείου. Σε ατομικό επίπεδο, οι θετικές αναφορές είναι ευνόητες. Θα πρέπει όμως να προβληματισθούν, γιατί ως ενιαία οντότητα, δεν το έχουν επιτύχει, στο βαθμό που τους αναλογεί, βάσει της αξίας και της δυναμικής τους.

# Θα περιμέναμε ως αυτονόητο να υπήρχε η απόλυτη προσοχή και το μέγιστο ενδιαφέρον όλων (φορέων και προσώπων) στην αναγέννηση αυθεντικών Ακαδημιών στον ΟΦΗ, μέσα από την ατζέντα των πραγματικών συμφερόντων του συλλόγου, στο παρόν και στο μέλλον του. Αποτελούν το πραγματικό κεφάλαιο και είναι το μέλλον του ΟΦΗ. Δίνεται η εντύπωση, ωστόσο, ότι αυτό δεν συμβαίνει … Το ερώτημα είναι, γιατί;

# Ο κόσμος του ΟΦΗ, θα είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας στην επανεκκίνηση της από τα χαμηλά και πρωτόγνωρα επί δεκαετίες στρώματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και από βαθύτατη προσήλωση, θα στηρίξει την προσπάθεια επαναφοράς προς τα πάνω. Δεν αγωνιούμε πολύ, για το πώς θα το καταδείξει η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Αναμενόμενα, θα ολοκληρωθεί αντιστοίχως επιτυχώς.

# Δεν απέχει πολύ από το να κατανοήσει πλήρως ο Μουράτ Σεροπιάν τη διαφορά του ΟΦΗ με άλλες ομάδες αυτών των κατηγοριών. Οι παραστάσεις του Γιώργου Βλαστού είναι λίαν μεταδοτικές. Γιατί αν δεν υπήρχε η πίεση αυτή που έχει ήδη εκφρασθεί, δεν θα ήταν ΟΦΗ, αλλά κάτι άλλο!

Σχόλια