Αθλητισμός

Διαμαντίδης: «Τιμή και χαρά μου»

Τιμή και χαρά αισθάνεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης που συμπεριλήφθηκε στην πεντάδα των αθλητών που θα βραβευτούν στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στις 23/9 στο ΟΑΚΑ.

Ο 3D, λοιπόν, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ γι' αυτή τη μεγάλη βραδιά εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επελέγη μεταξύ των κορυφαίων παικτών της σύγχρονης ιστορίας του τριφυλλιού, ενώ παράλληλα κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

«Από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει τεράστια ονόματα και προσωπικότητες. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σε επιβραβεύει ο κόσμος και να σε τιμά η ομάδα στην οποία ζεις και αγωνίζεσαι τόσα πολλά χρόνια», τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και κατέληξε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλους όσοι συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και μαζί πετύχαμε τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι και σας περιμένουμε όλους στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ».

Εκτός από τον Διαμαντίδη θα τιμηθουν και οι  Ντέγιαν Μποντίρογκα, Αντώνης Φώτσης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Στόγιαν Βράνκοβιτς ως οι κορυφαίοι της τελευταίας 25ετίας (μετά από ψηφοφορία που έγινε).

Σχόλια