Αθλητισμός

Καμία κύρωση σε Ολυμπιακό-Πουλίδο

Η δικαίωση της Τίγκρες στο CAS, δεν πρόκειται να επιφέρει καμία κύρωση σε Ολυμπιακό και Πουλίδο. Αντίθετα, κατά τα λεγόμενα διοικητικού παράγοντα των Μεξικανών, ο Λεβαδειακός θα πληρώσει τη… νύφη.

Ο Λεβαδειακός θα… πληρώσει την δικαίωση της Τίγκρες στο CAS για την υπόθεση της απόκτησης του Άλαν Πουλίδο. Μιλώντας σε ιστοσελίδα «mediotiempo», υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της διοίκησης των Μεξικανών ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα παραμείνει κανονικά στο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο τιμωρίας.

Αντίθετα, οι Βοιωτοί, που έκαναν δικό τους τον παίκτη ενώ το συμβόλαιό του με την Τίγκρες βρισκόταν ακόμη σε ισχύ, αναμένεται να πληρώσουν την… λυπητερή για την συγκεκριμένη παρατυπία.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα μετά την δικαίωση στο CAS: «O Άλαν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Τίγκρες, ούτε καν χρειάζεται να έρθει σε επικοινωνία, είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του με την ομάδα τελείωσε από την στιγμή της αποχώρησής του, δηλαδή από τότε που πήγε στον Λεβαδειακό. Η Τίγκρες έχει προσφύγει στην FIFA ζητώντας αποζημίωση για την παραβίαση της σύμβασης. Το ποσό αυτό καλύπτεται από το σωματείο που απέκτησε τον παίκτη, στην περίπτωση αυτή είναι ο Λεβαδειακός, που πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα. Ο Άλαν δεν θα έχει κάποια κύρωση», είπε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

Σχόλια