Αθλητισμός

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας του Εργοτέλη

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα Τρίτη 8/9 τα εισιτήρια διαρκείας του Εργοτέλη ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Η τιμή τους ξεκινά από τα 50 ευρώ και φτάνει τα 350, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρης Παπουτσάκης, καλεί τον κόσμο να ανταποκριθεί και να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επάνοδό της στη Super League.

Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται αναλυτικά τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016, βάση θύρας και τιμής.

ΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμές Περιόδου 2015-2016

PLATINUM (ΘΥΡΑ 1 - ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)

350 €

GOLD (ΘΥΡΑ 1 - ΤΜΗΜΑ 1)

230 €

SILVER (ΘΥΡΑ 1 - ΤΜΗΜΑ 2)

140 €

BASIC 2 (ΘΥΡΑ 2)

80 €

BASIC 20 (ΘΥΡΑ 20)

80 €

Γ.Σ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ "ΕΜΜ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ" (ΘΥΡΑ 20)

50 €

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ (ΘΥΡΑ 20)

50 €

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη νέα χρονιά η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών (εκτός από τη θύρα 1),  όπως και για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) στη θύρα 3.

Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας στην κατηγορία Λέσχη Φίλων Εργοτέλη είναι απαραίτητη η προσκόμιση απόδειξης πληρωμής μέλους του τελευταίου μήνα.

Παπουτσάκης: «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί»

Με αφορμή την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρης Παπουτσάκης, δήλωσε:

«Η νέα αγωνιστική περίοδος αποτελεί την αφετηρία της επανεκκίνησης του Εργοτέλη. Υπό εξαιρετικά δυσμενείς συγκυρίες, λάβαμε την απόφαση να διατηρήσουμε την ομάδα μας στις επαγγελματικές Κατηγορίες και να επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα την οδηγήσουν ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Μόνο η συστράτευση όλων των εργοτελίτικων δυνάμεων είναι ικανή να τοποθετήσει γερά θεμέλια στη νέα προσπάθεια.

Tα εισιτήρια διαρκείας που τίθενται σε κυκλοφορία, δεν είναι απλώς η εξασφάλιση μιας θέσης στο Παγκρήτιο Στάδιο για όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά σε μερικές εβδομάδες. Είναι η ύψιστη μορφή έμπρακτης στήριξης προς την ομάδα μας. Είναι ο τρόπος, μέσω του οποίου κάθε Εργοτελίτης θα γίνει κοινωνός αυτού του νέου ξεκινήματος.

Μόνο εάν είμαστε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Η ανταπόκριση στα εισιτήρια διαρκείας θα δώσει την υπερπολύτιμη ώθηση στον Εργοτέλη μας στην έναρξη της νέας πορείας του προς το όνειρο».

Σχόλια