default-image

Στον Πλατανιά πρωτίστως η σκέψη του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Στον Πλατανιά πρωτίστως η σκέψη του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά το ερχόμενο Σάββατο (12/9, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Χωρίς προβλήματα, εκτός του γνωστού του Μπουχαλάκη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όπως τονίζουν και οι Πειραιώτες, το μυαλό του Μάρκο Σίλβα και των ποδοσφαιριστών του είναι αποκλειστικά το παιχνίδι με τους Κρητικούς και όχι η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, στην οποία υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στο φαληρικό γήπεδο.

Ακόμα και σήμερα υπήρχαν απουσίες για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή δουλειά επάνω στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έκαναν και δουλειά επάνω στην τακτική.

Ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου και κάπως έτσι έκλεισε το πρόγραμμα. Εκτός έμεινε εκ νέου ο Μπουχαλάκης, ο οποίος συνέχισε ατομική προπόνηση.

Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News