Αθλητισμός

Χωρίς Πόποβιτς, αμφίβολος ο Φραγκουλάκης με Ποσειδώνα

Δεν πρόκειται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Ζντράκο Πόποβιτς στο αυριανό ματς Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο τον Ποσειδώνα.

Ο Κροάτης είναι έτοιμος αγωνιστικά, αλλά δεν έχει σταλεί ακόμα η μπλε κάρτα κι έτσι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Έτσι, η πρώτη παρουσία του Πόποβιτς με τη φανέλα του ΟΦΗ αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Κυριακή 13/9 στο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή και του Βασίλη Σαχινίδη καθώς ακόμα δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Κουσίδης και Δαμιανάκης είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, ενώ για τον Φαζό, που έχει νάρθηκα στο χέρι του, θα αποφασίσει ο Μουράτ Σεροπιάν αν τον πάρει στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ημέρα πληρωμών ήταν η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ κατέβαλε σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο και τους υπαλλήλους της ομάδας τον μισθό του Αυγούστου.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, είχε κάνει το ίδιο στις αρχές του Αυγούστου και για τις υποχρεώσεις που είχε τον Ιούλιο, με προκαταβολές σε ποδοσφαιριστές και άλλες υποχρεώσεις.

Σχόλια