default-image

Χωρίς Πόποβιτς, αμφίβολος ο Φραγκουλάκης με Ποσειδώνα

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Πόποβιτς, αμφίβολος ο Φραγκουλάκης με Ποσειδώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πρόκειται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Ζντράκο Πόποβιτς στο αυριανό ματς Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο τον Ποσειδώνα.

Ο Κροάτης είναι έτοιμος αγωνιστικά, αλλά δεν έχει σταλεί ακόμα η μπλε κάρτα κι έτσι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Έτσι, η πρώτη παρουσία του Πόποβιτς με τη φανέλα του ΟΦΗ αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Κυριακή 13/9 στο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή και του Βασίλη Σαχινίδη καθώς ακόμα δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Κουσίδης και Δαμιανάκης είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, ενώ για τον Φαζό, που έχει νάρθηκα στο χέρι του, θα αποφασίσει ο Μουράτ Σεροπιάν αν τον πάρει στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ημέρα πληρωμών ήταν η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ κατέβαλε σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο και τους υπαλλήλους της ομάδας τον μισθό του Αυγούστου.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, είχε κάνει το ίδιο στις αρχές του Αυγούστου και για τις υποχρεώσεις που είχε τον Ιούλιο, με προκαταβολές σε ποδοσφαιριστές και άλλες υποχρεώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News