default-image

Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Κύπρου

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Κύπρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική Νέων νίκησε με 3-1 την Κύπρο στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό που φιλοξενήθηκε στο Μακάρειο Στάδιο.

Η Εθνική προετοιμάζεται για τους αγώνες της προκριματικής φάσης που θα δίνουν στην Πορτογαλία το Νοέμβριο αυτή ήταν η πρώτη συγκέντρωση για το συγκεκριμένο κλιμάκιο.

"Με 3-1 σκορ επικράτησε η Εθνική Νέων της αντίστοιχης της Κύπρου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελλάδας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (10-15/11/2015, Πορτογαλία).

Τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σημείωσαν οι Ξυδάς (7΄), Μεγαρίτης (37΄) και Λάμπρου (66').

Ελλάδα: Κατσιμήτρος, Κατράνης (70΄ Τοπαλίδης), Σβαρνάς, Μανθάτης (61΄ Λάμπρου), Ρεγκάκος, Ανδρούτσος (70΄ Πλέγας), Ξυδάς, Νικολάου (61΄ Στρουγγής), Βιδάλης, Νάτσος (70΄ Πατράλης), Μεγαρίτης (61΄ Αγγελόπουλος).

Γκούμας: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας"

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιάννης Γκούμας, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών που είχε στην διάθεση του ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους.

«Κάναμε δύο φιλικά προετοιμασίας με την Κύπρο, ενόψει των προκριματικών του EURO.  Πρόκειται, ουσιαστικά, για την πρώτη κλήση αυτής της ομάδας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε όλα τα παιδιά, τα οποία δείχνουν να έχουν αντίληψη και να αφομοιώνουν όλα όσα λέμε στις προπονήσεις. Αυτό φάνηκε από το γεγονός πως στο δεύτερο ματς η εικόνα τους ήταν ήδη αρκετά βελτιωμένη.

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη συνολική τους προσπάθεια. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο τουρνουά της προκριματικής φάσης το Νοέμβριο»".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News