default-image

Τροφική δηλητηρίαση 16 ποδοσφαιριστές

Ποδόσφαιρο
Τροφική δηλητηρίαση 16 ποδοσφαιριστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποδυναμωμένη θα εμφανιστεί η αποστολή του Λουξεμβούργου στο παιχνίδι με τη Λευκορωσία καθώς 16 ποδοσφαιριστές της υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση!

Στον «αέρα» είναι η προγραμματισμένη για την Τρίτη (8/9) αναμέτρηση του Λουξεμβούργου με την Λευκορωσία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016. Το δείπνο της αποστολής των Λουξεμβούργιων αποδείχθηκε τραυματική εμπειρία αφού 16 από τους 20 διεθνείς έπαθαν τροφική δηλητηρίαση με «υπεύθυνη» μια μακαρονάδα μπολονέζ!

«Οι ποδοσφαιριστές υπέφεραν από τρομερούς πόνους στο στομάχι. Πέρασαν ώρες στην τουαλέτα, αφού έφαγαν μακαρονάδα μπολονέζ, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, πως θα προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα, εάν μπορούν να προπονηθούν. Είμαστε σε πλήρη επαφή με την UEFA», ανέφερε ο Μαρκ Ντίντεριχ, εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Λουξεμβούργου.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ενημερωθεί για το ζήτημα που έχει προκύψει και εμφανίστηκε καθησυχαστική για την διεξαγωγή της αυριανής αναμέτρησης. «Είμαστε ενήμεροι για το θέμα. Βάσει των τωρινών δεδομένων, το ματς θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί», ξεκαθαρίστηκε από πλευράς UEFA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News