Αθλητισμός

Στο επίκεντρο ο επιθετικός στον Παναθηναϊκό

Μπορεί η Super League να έχει διακοπή, αλλά στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τη δουλειά τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ άνθρωποι των «πρασίνων» παρακολουθούν τα προκριματικά του Euro 2016 με σκοπό να βρουν έναν επιθετικό που θα προστεθεί στο ρόστερ από το Γενάρη και μετά.

Οι πληροφορίες θέλουν πάντως, τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ζητήσει έναν επιθετικό με διαφορετικά προσόντα από αυτά των ήδη υπαρχόντων Μπεργκ και Καρέλη και αυτό είναι άλλωστε που έχουν στο νου τους και καταγράφουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, έπειτα από σχετική εισήγηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα ο 17χρονος επιθετικός από τη Βενεζουέλα, Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας, δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό.

Πριν από την αναχώρηση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του «τριφυλλιού», ο Αργεντινός εισηγήθηκε να δοκιμάσει ο Γιάννης Αναστασίου τον Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας.

Πρόκειται για 17χρονο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Κ18 της Ατλέτικο Βενεζουέλα και στην πατρίδα του χαρακτηρίζεται ως «διαμάντι» που έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα.

Ο νεαρός άσος διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του, ενώ είναι γιος του Νταβίντ Μάκιντος που είναι 26 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Μάλιστα, την Κυριακή έκανε τη δεύτερη προπόνηση υπό την επίβλεψη του διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά και του κ. Ρότσα και αναμένεται να μείνει στο Κορωπί για μία περίπου εβδομάδα και εφόσον πείσει για τις ικανότητές του θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Σχόλια