default-image

Χάνει την Ελλάδα ο Μπογκντάνοβιτς

Μπάσκετ
Χάνει την Ελλάδα ο Μπογκντάνοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς θα παραταχθεί η Κροατία στο αποψινό (22:00) ματς κόντρα στην Ελλάδα για τη 2η αγωνιστική του Eurobasket καθώς υπέστη διάσειση.

Ο άσος των Νετς μεταφέρθηκε με διάσειση σε νοσοκομείο του Ζάγκρεμπ και οι γιατροί του απαγόρευσαν να παίξει.

Ο ΝΒΑερ των Κροατών προσγειώθηκε ανώμαλα στο 25' του αγώνα με τη Σλοβενία όταν πήδηξε ψηλά να καρφώσει και μετά την παρενόχληση του Γιοκσίμοβιτς έπεσε στο παρκέ ανάποδα, χτυπώντας πολύ δυνατά το κεφάλι του. Ο Μπογκντάνοβιτς, αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας, σηκώθηκε όρθιος, γνώρισε την αποθέωση, πηγαίνοντας προς τον πάγκο της Κροατίας και έβαζε διαρκώς πάγο στο πίσω μέρος του αυχένα του.

Καθώς όμως δεν αισθανόταν καλά, αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί που τον είδαν να βρίσκεται και σε μικρή σύγχυση, τον υπέβαλαν σε εξετάσεις, διαπίστωσαν τη διάσειση και τον κράτησαν για περαιτέρω έλεγχο.

Την είδηση μετέδωσαν και τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης καθώς ο Μπογκντάνοβιτς παίζει στο ΝΒΑ και μάλιστα είναι ένα από τα "εργαλεία" των Μπρούκλιν Νετς. Ο Περάσοβιτς ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος: "Θα είναι μεγάλη απώλεια για μας να μη τον έχουμε στη διάθεσή μας" σχολίασε ο προπονητής της Κροατίας, που ενδεχομένως να ρίξει στο παιχνίδι τον (επίσης τραυματία) Μάρκο Τόμας: "Μπορεί να βάλουμε το Μάρκο, για κάποια λεπτά. Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρνουά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News