default-image

Κατσικάρης: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

Μπάσκετ
Κατσικάρης: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σημαντικότητα της νίκης στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ στάθηκε ο Φώτης Κατσικάρης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με τα Σκόπια.

Όπως επισήμανε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος: «Είναι πολύ σημαντικό να αρχίζεις ένα Ευρωμπάσκετ με νίκη. Πάντα είσαι νευρικός. Έχουμε μια καλή ομάδα και το σημαντικό σήμερα ήταν να βγούμε με ενέργεια και να έχουμε υπομονή. Στην αρχή του αγώνα περιορίσαμε τον Στογιανόφσκι με τον Αντετοκούνμπο, ενώ κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ. Κάποιες στιγμές ήμασταν βιαστικοί και κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά στο δεύτερο μέρος επιστρέψαμε πιο δυνατοί, είχαμε καλή κυκλοφορία και καταφέραμε να μπούμε με το δεξί. Συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά ό,τι έγινε είναι ιστορία και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε.

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής με την οικοδέσποινα, είπε: «Η Κροατία είναι πολύ δυνατή ομάδα και παίζει στην έδρα της. Έχω δει σχεδόν όλα τα φιλικά τους και μπορείς να διακρίνεις ότι έχουν ταλέντο, ισορροπία, αθλητικότητα, σχεδόν τα πάντα. Για μένα ο Τόμιτς είναι από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη για μάχη».

«Πήραμε μία καλή νίκη»

Ο Νικ Καλάθης από την πλευρά των παικτών επισήμανε: «Παίξαμε με πολλή ενέργεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που άρχισε το τουρνουά μετά από τόσα φιλικά. Ίσως μερικές φορές να ήμασταν υπερβολικά ενθουσιώδεις και να κάναμε κάποια άσχημα λάθη από τη βιασύνη μας. Όμως πιστεύω πως θα βελτιωθούμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερη άμυνα και τελικά πήραμε μια καλή νίκη», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στο ματς με την Κροατία είπε:

«Αύριο έχουμε ένα μεγάλο ματς. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Μακάρι να είναι γεμάτο το γήπεδο. Η Κροατία έχει πολύ ταλέντο σε κάθε θέση, αλλά αυτό θέλει μια ομάδα σαν κι εμάς για να είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε γι’ αυτό, όπως κι εκείνοι. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για τους φιλάθλους και τις δύο ομάδες», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News