default-image

Πρόεδρος στον Κρουσώνα ο Δεικτάκης

Ποδόσφαιρο
Πρόεδρος στον Κρουσώνα ο Δεικτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα σελίδα ανοίγει διοικητικά ο ΠΑΟ Κρουσώνα καθώς χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο Γιάννης Δεικτάκης.

Ο Κρουσανιώτης σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας θα ηγηθεί της δύσκολης αλλά τόσο σημαντικής προσπάθειας για την ομάδα του τόπου του στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο κ. Δεικτάκης έδειξε από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα και το γεγονός ότι έχει πλαισιωθεί από νέα πρόσωπα και αποφάσισε να προσφέρει κι εκείνος από την πλευρά του για το καλό του σωματείου και του χωριού γενικότερα.

Σήμερα βρέθηκε στο γήπεδο όπου είχε συζήτηση με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής που ήταν παρόντα και μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια ενώ τον καλωσόρισαν ο προπονητής Στέλιος Ανωγειανάκης και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Κουράκης.

Σε δήλωσή του μετά την ανάληψη της προεδρίας, ο κ. Δεικτάκης τόνισε τα εξής: «Πραγματικά στον Κρουσώνα γίνεται μια συγκινητική προσπάθεια προκειμένου για 3η χρονιά η ομάδα να καταφέρει να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να εκπροσωπήσει με αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Θέλουμε τους Κρουσανιώτες κοντά μας και αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος, ο Κρουσώνας να αγκαλιάσει την ομάδα μας. Οι άνθρωποι που τρέχουν ήδη εδώ και ένα μήνα τα θέματα της ομάδας έχουν βάλει στέρεες και υγιείς βάσεις και με δουλειά και συνολική προσπάθεια, όλα μπορούν να είναι καλύτερα στο μέλλον. Ξεκινάμε πλέον όλοι μαζί, υπερήφανοι για την ομάδα μας και τον τόπο μας».

Tις επόμενες ημέρες ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα αναμένεται να έχει επαφές με παράγοντες και πρόσωπα που θα στηρίξουν το σωματείο και σύντομα αναμένεται να γίνει η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

(Eπισυναπτονται φωτογραφίες από την παρουσία του κ. Δεικτάκη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News