default-image

Αποθέωση στην Τούμπα για τον Μπερμπάντοφ

Ποδόσφαιρο
Αποθέωση στην Τούμπα για τον Μπερμπάντοφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Ντίμιταρ Μπερμπάντοφ στην Τούμπα. «Είναι τρελός ο Βούλγαρος» ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε, ενώ ο 34χρονος φορ τους αποκάλεσε «αδέλφια μου»!

Με το «10» στην πλάτη, το μεγαλύτερο μεταγραφικό μπαμ στην ιστορία του συλλόγου έγινε σύνθημα στα χείλη του τρελαμένου κόσμου. «Είναι τρελός ο Βούλγαρος» και «Δημητράκη είσαι τρέλα με του ΠΑΟΚ την φανέλα» αυτά που δόνησαν την ατμόσφαιρα, με το κοινό να παραληρεί στις εξέδρες και να ακούγεται ως την άλλη άκρη της… Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος φορ απόλαυσε κάθε στιγμή της φοβερής υποδοχής που του επιφύλασσαν οι φίλοι του «Δικέφαλου του βορρά», τους έβγαζε φωτογραφία με το κινητό του, τους πέταξε μπάλες κι όλα αυτά πάντα με ένα χαμόγελο πλατύ!

Κι όταν πήρε το μικρόφωνο στα χέρια, τότε το πράγμα έγινε ακόμα… καλύτερο: «Ευχαριστώ για την υποδοχή. Είναι πραγματικά απίστευτο… Είμαι απλά ένας παίκτης που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν το περίμενα όλο αυτό, σας ευχαριστώ για τη σημερινή υποδοχή, το εκτιμώ πάρα πολύ» είπε αρχικά για να γίνει μετά νέος «σεισμός».

«Ο Πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα απ' τα σύνορα, αυτό σημαίνει πως είμαστε κάτι σαν… αδέρφια! Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι θα παλέψω κι εγώ για σας γιατί είμαστε αδέρφια», είπε ο σπουδαίος Βούλγαρος και… έσπασαν τα τσιμέντα.

Και τέλος έδωσε το σύνθημα για μια πανηγυρική χρονιά, γιορτάζοντας 90 χρόνια ζωής του συλλόγου. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και τους συνεργάτες του για την επιμονή του να με φέρει εδώ. Να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος και να γιορτάσουμε όλοι μαζί φέτος τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου».

https://youtu.be/YZ9LMRHb1WU

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News