default-image

«Δίπλα στον Ζλάταν αισθανόμαστε σα φαντάσματα»

Ποδόσφαιρο
«Δίπλα στον Ζλάταν αισθανόμαστε σα φαντάσματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτες ο Μάρκους Μπεργκ με τους δύο ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την Εθνική Σουηδίας ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Euro2016.

Χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης της εθνικής Σουηδίας εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος κλήθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για τους αγώνες με Ρωσία και Αυστρία για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί δίπλα στον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέμ στο 4-4-2 των Σουηδών και για αυτό ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

«Όλα είναι εύκολα όταν τον έχεις μαζί σου στο γήπεδο. Πιστεύω ότι δουλεύουμε καλά», είπε αρχικά ο 29χρονος άσος και αστειευόμενος πρόσθεσε: «Πολλές φορές, βέβαια, αισθάνεσαι σαν... φάντασμα γιατί όλοι τρέχουν πάνω του, είναι αυτός που τραβάει τους αντιπάλους κι εσύ τρέχεις μόνος συνέχεια»!

Τα πάντα θα κριθούν στα νοκ-άουτ παιχνίδια…

«Είμαστε έτοιμοι, όλοι περιμέναμε να έρθει αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα θα βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά αλλά έχει σημασία να είμαστε σε καλή κατάσταση για τον πρώτο αγώνα. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Θέλουμε να προετοιμαστούμε και θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στα τελευταία παιχνίδια είδαμε μεγάλη βελτίωση στην άμυνα και στη διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά στην άμυνα. Και στην επίθεση μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πάνω από όλα είναι άμυνα. Στα νοκ- άουτ παιχνίδια κρίνοντα όλα», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News