default-image

Ήρθε ο Αυγενικός, είπε όχι ο Θέος

Μπάσκετ
Ήρθε ο Αυγενικός, είπε όχι ο Θέος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες ο Αλέξανδρος Αυγενικός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο.

Ο 23χρονος γκαρντ προέρχεται από τις ακαδημίες του Κολοσσού, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α1 με την ομάδα της Ρόδου έχοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Τα τελευταία δύο χρόνια δοκίμασε την τύχη του σε ομάδες της Γ' Εθνικής έχοντας εξαιρετικές σεζόν. Πέρυσι με τη φανέλα της Πεντέλης ήταν εξαιρετικός στη Γ' κατηγορία, ενώ την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στο Χολαργό.

Ο Αλέξανδρος Αυγενικός ήταν προσθήκη ανάγκης για το Ηράκλειο μετά τον τραυματισμό του Μύρωνα Παπαδάκη και ευελπιστούν ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει στη Β' Εθνική. Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι επαφές για την ανεύρεση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στις θέσεις «4-5». Ο Θέος που βρισκόταν στο στόχαστρο και ήταν σε συζητήσεις με την ομάδα απάντησε τελικά αρνητικά καθώς για οικογενειακούς λόγους πρέπει να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα, στο Ηράκλειο περιμένουν ακόμα τον Σαχπατζίδη που δεν έχει βρει ομάδα και προπονείται με τον Ολυμπιακό προς το παρόν.

Ο παίκτης είχε αγωνιστεί πέρυσι ως δανεικός από το Ρέθυμνο και σε περίπτωση που τελικά δε βρει την ομάδα που θέλει θα επιστρέψει στο Ηράκλειο. Όσον αφορά στον Ντιαλό, υπάρχει ως περίπτωση, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News