default-image

Η UEFA ακύρωσε τη μεταγραφή του Γκροσκρόιτς

Ποδόσφαιρο
Η UEFA ακύρωσε τη μεταγραφή του Γκροσκρόιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ απρόσεκτοι αποδεικνύονται οι διοικούντες των μεγάλων συλλόγων καθώς μετά τη μεταγραφή του Ντε Χέα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ήρθε η ακύρωση και της μεταγραφής του Γκροσκρόιτς από την Ντόρτμουντ στη Γαλατασαράι!

Η UEFA την ακύρωσε καθώς στα έγγραφα τα οποία στάλθηκαν από την τουρκική ομάδα δεν ήταν υπογεγραμμένα!

Η Γαλατα συμφώνησε με την Ντόρτμουντ έναντι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Γερμανός άσος ταξίδεψε στην Τουρκία και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών. Οι υπεύθυνοι της τουρκικής ομάδας συγκέντρωσαν τα έγγραφα και τα έστειλαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ως οφείλει η κάθε ομάδα.

Ωστόσο κάποια από αυτά που έπρεπε να είναι υπογεγραμμένα δεν ήταν. Αποτέλεσμα αυτού; Να μην επικυρωθεί η μεταγραφή και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ενημερώνει την Γαλατάσαραϊ ότι δεν μπορεί να επικυρώσει την μεταγραφή.

Πλέον, υπάρχει έντονη κριτική από τους οπαδούς της ομάδας στους υπεύθυνους της για την αμέλεια που έδειξαν με το Twitter να έχει πάρει «φωτιά».

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι θα συμβεί με τον παίκτη. Αν θα επιστρέψει στην Ντόρτμουντ ή θα παραμείνει στην Τουρκία να προπονείται με τη Γαλατά αλλά χωρίς δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News