Αθλητισμός

«Η πίεση θα είναι στην Ελλάδα»

Στην Ελλάδα θα είναι η πίεση στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, όπως επισήμανε ο προπονητής των Σκοπίων, Μάριαν Σρμπινόφσκι.

Την πίεση που θα έχει η Ελλάδα, λόγω του τίτλου του φαβορί, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η εθνική ομάδα των Σκοπίων στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Μάριαν Σρμπινόφσκι.

«Δεν θα έχουμε καμία πίεση κόντρα στην Ελλάδα. Εμείς ασχολούμαστε με το μπάσκετ και δεν θα μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Η πίεση είναι πάντα στο φαβορί και θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να κάνουμε την έκπληξη», δήλωσε αρχικά ο Μάριαν Σρμπινόφσκι και πρόσθεσε αναφορικά με τα φιλικά, όπου η ΠΓΔΜ είχε τέσσερις νίκες και πέντε ήττες:

«Έχουμε μία ελαφρώς διαφοροποιημένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι, ενώ θα μας βοηθήσει πολύ και ο Ρίτσαρντ Χέντριξ, παρά το γεγονός πως ήρθε λίγα κιλά βαρύτερος. Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα στα φιλικά, αλλά ενδεχομένως να μίλησε και η κούραση, λόγω των πολλών ταξιδιών. Πιστεύω πως στο Ζάγκρεμπ θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Σχόλια