default-image

«Έφυγαν» τα πρώτα 200 εισιτήρια

Ποδόσφαιρο
«Έφυγαν» τα πρώτα 200 εισιτήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερη κινητικότητα υπάρχει όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ καθώς οι φίλαθλοί του σπεύδουν να τα αποκτήσουν.

Ήδη έχουν πουληθεί τα πρώτα 200 εισιτήρια με τον κόσμο να δείχνει ότι εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά που έκανε η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ να μειώσει κατά 50% τις τιμές σε σχέση με πέρυσι.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ σπεύδουν να προμηθευτούν από τώρα το εισιτήριο διαρκείας τους. Προτεραιότητα έχει δοθεί στους περσινούς κατόχους, για τους οποίους η προθεσμία για να δηλώσουν αν επιθυμούν την περσινή τους θέση, λήγει τη Δευτέρα (7/9).

Αν επιθυμούν να ανανεώσουν, θα πρέπει να προσκομίσουν το παλαιό τους διαρκείας και να διασφαλίσουν την θέση που είχαν την προηγούμενη χρονιά.

Εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, μόνο όμως για τη θύρα 1, διατίθενται πλέον και από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, η οποία και φέτος στηρίζει την προσπάθεια του ΟΦΗ.

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ. Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.

Υπενθυμίζεται ότι οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Θύρα 1 40 ευρώ

Θύρα 2-3 100 ευρώ

Θύρα 4-5 50 ευρώ

Θύρα 7 150 ευρώ

Θύρα 8 120 ευρώ

Θύρα 9 κάτω διάζωμα 150 ευρώ

Θύρα 9 πάνω διάζωμα 300 ευρώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News