default-image

Έκλεισε τα φιλικά ο Εργοτέλης

Μπάσκετ
Έκλεισε τα φιλικά ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Εργοτέλη με τον Γιώργο Μακράκη να δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

 Από την επόμενη εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν και στη διαδικασία των φιλικών. Για την ακρίβεια στις 9/9 έχει προγραμματιστεί φιλικό με το Δειλινό στο Λίντο, ενώ στις 10/9 με τον Κύδωνα επίσης στο Λίντο. Ερωτηματικό υπάρχει όσον αφορά σε φιλικό με τον Ηρόδοτο στις 12/9, ενώ ο Εργοτέλης θα πάρει μέρος και στο τουρνουά «Βασίλης Παδουβάς» που είναι προγραμματισμένο για τις 18-21 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε τους προπονητές των ακαδημιών, οι οποίες πιάνουν δουλειά αύριο Πέμπτη.

Έτσι, στο εφηβικό θα είναι ο Γιώργος Μακράκης, στο παιδικό και τους παμπαίδες ο Αντώνης Πινακουλάκης, στα μίνι αγόρια και την ακαδημία ο Γιάννος Τζάνης, ενώ στη δεύτερη θα είναι και η Ειρήνη Άγα. Τα μίνι κορίτσια και τις παγκορασίδες αναλαμβάνει ο Βασίλης Κομψέλης και τέλος στις κορασίδες και νεανίδες θα είναι ο Παντελης Χατζηδάκης.

Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλη διοργανώνει και βραδιά διασκέδασης την ερχόμενη Παρασκευή 4/9 στο Irakleion bowling center με την είσοδο να είναι στα 15 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News