default-image

Χωρίς Μπερμπάντοφ στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Μπερμπάντοφ στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο «μπάμ» έγινε για τον ΠΑΟΚ με τον Ντίμιταρ Μπερμπάντοφ να λέει το «ναι» την ύστατη στιγμή, όμως δε θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του "Δικεφάλου" στους ομίλους του Europa League.

Η οικονομική υπέρβαση που προσδοκούσαν όλοι από τον Ιβάν Σαββίδη έγινε στο φινάλε των μεταγραφών, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να αποσπάει την υπογραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για την ερχόμενη σεζόν.

Ο "πολύς" Μπερμπάτοφ φλέρταρε την Τρίτη με την Άστον Βίλα όμως η επιστροφή του στο Νησί δεν έγινε ποτέ και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε την ευκαιρία για να κάνει την πρότασή της και να πάρει το "ναι" του παίκτη λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει φυσικά ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του ΠΑΟΚ καθώς πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στο ελληνικό ποδόσφαιρο (με 2.000.000 ευρώ ετήσιες απολαβές γίνεται ο ακριβότερος παίκτης του πρωταθλήματος φέτος), με το μοναδικό ψεγάδι της συγκεκριμένης κίνησης είναι πως ο "Μπέρμπα" δεν θα μπορέσει  να αγωνιστεί στο Europa League.

Οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν μάχη με το χρόνο και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προλάβουν να δηλώσουν τον 33χρονο φορ στη λίστα των παικτών που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως οι υπογραφές έπεσαν 1 ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ήταν εκτός διορίας της UEFA.

Αυτό σημαίνει πως ο πρώην άσος της Μονακό θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη μόνο αν ο ΠΑΟΚ περάσει τους ομίλους και πάρει το εισιτήριο για τη φάση των "32" του Europa League, με τον Μπερμπάτοφ να αναμένεται πάντως να βοηθήσει σημαντικά στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου οι "ασπρόμαυροι" ξεκίνησαν με μόλις 1 βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News