default-image

Νιγηριανή ενίσχυση στις προπονήσεις του Ρεθύμνου

Μπάσκετ
Νιγηριανή ενίσχυση στις προπονήσεις του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εντατικούς ρυθμούς και με… ενισχύσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 κατηγορία.

Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες ο Νιγηριανός Ντάνι Αγκμπελέζε, ο οποίος κλήθηκε να βοηθήσει μετά τον τραυματισμό του Ντέρεκ Κουκ. Ο ύψους 2.06μ. 25χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε συμφωνητικό ενός μήνα με σκοπό να βοηθήσει στις προπονήσεις της ομάδας καθώς εκτός από τον Κουκ απουσιάζουν και οι διεθνείς με την Ολλανδία Σάφτενααρ και Κλουφ.

Για τον τελευταίο έκανε ειδική αναφορά ο Κωστής Ζομπανάκης στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου με αφορμή το φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ρεθυμνιώτικης ομάδας υπερηφανεύτηκε για το εξαιρετικό σκάουτινγκ που γίνεται στη ρεθυμνιώτικη ομάδα και το γεγονός ότι ο Κλουφ είναι έως τώρα ο πολυτιμότερος παίκτης της Ολλανδίας στα φιλικά που έχει δώσει ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Απών από τις προπονήσεις είναι και ο Μάριος Ματαλών που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του. Αύριο, ωστόσο, αναμένεται να επιστρέψει στο Ρέθυμνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο φιλικό του Ρέθυμνο Cretan Kings είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τετάρτη (9/9) στο κλειστό στα Δύο Αοράκια με αντίπαλο το Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News