default-image

«Έκλεισε» τον Μπερμπάντοφ ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
«Έκλεισε» τον Μπερμπάντοφ ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού πέρασε από χίλια κύματα τελικά ο Ντιμίταρ Μπερμπάντοφ φαίνεται να καταλήγει στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την υπέρβαση και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε την υπογραφή του Βούλγαρου επιθετικού, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Κάθε εμπόδιο για καλό λέει ο λαός και δεν θα μπορούσε να ταιριάξει περισσότερο μία έκφραση σε αυτό που ζει ο ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" του Βορρά έψαχνε απεγνωσμένα για επιθετικό και παρότι η μεταγραφική περίοδος έληξε την Δευτέρα το βράδυ χωρίς να καλυφθεί η τρύπα, το ποδοσφαιρικό θαύμα έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2015-2016!

Κοντά στα 2.000.000 ευρώ οι απολαβές του Βούλγαρου επιθετικού που γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αδυναμία του Ιβάν Σαββίδη στον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ είναι γνωστή στον κόσμο του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που ο ομογενής επιχειρηματίας ανέλαβε την ομάδα. Στο παρελθόν είχε αναφέρει δημόσια του όνομά του, ποτέ, όμως, δεν είχε φθάσει να πιστεύει ότι θα μπορούσε να τον δελεάσει να έρθει στην Τούμπα όπως συνέβη φέτος.

Και οι σκέψεις του έγιναν έντονες από το απόγευμα της Δευτέρας όταν μπήκε εκνευρισμένος στο "Μακεδονία Παλλάς", έχοντας συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με Άρνεσεν, Τούντορ, Αγγελίδη και Γοκοντσάρεβα. Εκεί κι αφού έκανε τα παράπονά του για τη νέα απώλεια στο πρωτάθλημα και έχοντας ως δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει ένα καλό όνομα στη θέση του φορ, μίλησε ανοιχτά για την προσπάθεια προσέγγισης του Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός που δεν τα βρήκε με την Άστον Βίλα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο Νησί, είπε το "Ναι" στην τρελή πρόταση του ΠΑΟΚ και λίγο μετά τη 01:00 υπέγραψε το συμβόλαιο ενός έτους με τον "δικέφαλο" του Βορρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News