Αθλητισμός

Μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα

Λένε πως αυτό τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις εντάσεις της ολοένα αυξανόμενης ενέργειας στην ατμόσφαιρα -θα λέγαμε- κάθε πεδίου. Είτε αυτό αφορά την ίδια την ομιχλώδη κατάσταση που αντιλαμβανόμαστε γύρο μας, που επιβεβαιώνει το πώς αλλάζουν οι καιροί, είτε τα αμείλικτα καθημερινά ζόρικα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία με μύρια όσα οικονομικά προβλήματα  από την πολιτική, τους πολιτικάντηδες και τα ξένα συμφέροντα.

#Επιστρέφοντας από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, προσπαθούμε να ενταχθούμε στα δικά μας αθλητικά ζητήματα, με ανανεωμένες τις αισθήσεις, για να ανταποκριθούμε σε νέα δεδομένα που μας είναι ασυνήθιστα. Πρώτη φορά το Ηράκλειο δεν θα έχει άμεση σχέση με την μεγάλη κατηγορία στο ποδόσφαιρο, παρά μόνο έμμεση επαφή κρητικού ενδιαφέροντος. Με τον Πλατανιά -ποιος το φανταζόταν πριν από λίγα χρόνια μόλις- να κρατά μοναδικός τη σημαία του νησιού στη Σούπερ Λίγκα σε συλλογικό επίπεδο και τον Γιάννη Πετράκη ως αυθεντικός και άξιος κρητικός να οδηγεί τεχνικά, τον ΠΑΣ Γιάννινα.

#Έτσι σαφώς η μέγιστη ποδοσφαιρική επικέντρωση θα αφορά τη Φούτμπολ Λιγκ στο όνομα του Εργοτέλη και την Γ΄εθνική, στο όνομα του ΟΦΗ. Οι κατηγορίες αυτές θα έχουν την ειδική αξία στην περίοδο 2015-16 για τους φιλάθλους του Ηρακλείου σε πρώτη γραμμή, μαζί με τους άλλους κρητικούς εκπροσώπους.

#Δεν χωρά αμφιβολία ότι αυτό το status στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα, δεν ήλθε τυχαία, αλλά από μια σειρά λανθασμένων επιλογών για τις οποίες, είναι ώρα να πληρωθούν και να αναπληρωθούν.  Κάθε τι έχει το τίμημα του, αλλά και την ευκαιρία του. Εξαρτάται κατά πόσο έχουν ληφθεί τα μηνύματα, για μια δομή νοοτροπίας που φώναζε εδώ και καιρό ότι έπρεπε να αλλάξει.

#Για τον ΟΦΗ, οι κινήσεις και μόνο των τελευταίων ημερών στο ρόστερ της ομάδας, αποκαλύπτουν σειρά από λανθασμένες ενέργειες σε πολλά σημεία, από το πρώτο στάδιο της επανεκκίνησης. Φαίνεται ότι ο Γιώργος Βλαστός, δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και έβαλε τα ζωτικής σημασίας θέματα της ομάδας στο τραπέζι.

#Θα έχουμε την ευκαιρία να τα γράφουμε και να τα λέμε… Καλή σεζόν, με πολλές ευχές!

Σχόλια