default-image

Ανακοίνωσε τη δωδεκάδα ο Ιβάνοβιτς

Μπάσκετ
Ανακοίνωσε τη δωδεκάδα ο Ιβάνοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανακοίνωσε τους εκλεκτούς δώδεκα της Βοσνίας που θα πάρουν μέρος στο Eurobasket. Στη δωδεκάδα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ.

Δύο ημέρες πριν πετάξει για τη Γαλλία, όπου θα πραγματοποιηθεί η α' φάση του πρώτου ομίλου του Eurobasket, η Βοσνία ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα δώσουν το "παρών" στη φετινή διοργάνωση. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε αρκετά προβλήματα το φετινό καλοκαίρι, πλην όμως φιλοδοξεί να οδηγήσει τη χώρα στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού προετοίμασε εξ αρχής τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιουσούφ Νούρκιτς (αποχή), Μίρζα Τελέτοβιτς (τραυματίας) και Νιχάντ Ντζέντοβιτς (τραυματίας), με τα... κουκιά να είναι μετρημένα. Παρόλ' αυτά δημιούργησε ένα αρκετά σκληροτράχηλο σύνολο, με το οποίο θέλει να πάρει το εισιτήριο για τη β' φάση του Eurobasket.

Μεταξύ των δώδεκα παικτών που θα πάρει μαζί του, βρίσκονται οι "πρώην" του Άρη και του ΚΑΟΔ, Μουχάμεντ Πάσαλιτς και Έντιν Μπάβτσιτς, αλλά και ο "νυν" της ΑΕΚ, Μίλαν Μιλόσεβιτς. Μαζί φυσικά κι ο πρώην παίκτης των Κολοσσού και Ηλυσιακού, Μίροσλαβ Τόντιτς.

Θυμίζουμε πως η Βοσνία βρίσκεται στον α' όμιλο του Eurobasket μαζί με τη Γαλλία, την Πολωνία, το Ισραήλ, τη Ρωσία και τη Φινλανδία.

ναλυτικά η δωδεκάδα της Βοσνίας

Μουχάμεντ Πάσαλιτς

Άλεξ Ρένφρο

Νέμανια Γκόρντιτς

Μάρκο Σουτάλο

Ντάλιμπορ Πέρσιτς

Αντίν Βράμπατς

Νέντιμ Μπούζα

Μίλαν Μιλόσεβιτς

Έντιν Μπάβτσιτς

Άντριγια Στιπάνοβιτς

Μίροσλαβ Τόντιτς

Ελμεντίν Κικάνοβιτς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News