default-image

Νέες μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Νέες μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμηλώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ο ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν θέλοντας να διευκολύνει περισσότερο κόσμο να αποκτήσει ένα από αυτά.

Η διοικούσα επιτροπή της κρητικής ομάδας επισήμανε: «Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία αποφασίσαμε να κάνουμε μια ακόμη μεγαλύτερη προσφορά στους φιλάθλους μας στα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία με τις νέες τιμές είναι στο 50% μειωμένα σε σχέση με πέρσι» αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ. Οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Θύρα 1 40 ευρώ

Θύρα 2-3 100 ευρώ

Θύρα 4-5 50 ευρώ

Θύρα 7 150 ευρώ

Θύρα 8 120 ευρώ

Θύρα 9  κάτω διάζωμα 150 ευρώ

Θύρα 9 πάνω διάζωμα 300 ευρώ

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9π.μ.-3μ.μ.). Οι  περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν μια προτεραιότητα για το επόμενο δεκαήμερο, ώστε να διασφαλίσουν την θέση που είχαν, εφ' όσον το επιθυμούν. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν το περσινό εισιτήριο διαρκείας, για να λάβουν το νέο. Για πληροφορίες στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 2810-254674».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News