Αθλητισμός

"Χάλκινη" η Στασινοπούλου στο Παγκόσμιο

 Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Βασιλική Στασινοπούλου από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 30 Αυγούστου στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Η με καταγωγή από το Καστέλι Πεδιάδος, Βασιλική Στασινοπούλου ήταν εντυπωσιακή στους αγώνες που έδωσε και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Ασχολείται με το TAE KWON DO ITF από 10 χρονών και ανήκει στο αθλητικό σύλλογο Καστελλίου. Το 2005 διακρίθηκε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Δουβλίνο της  Ιρλανδίας κατακτώντας την δεύτερη θέση και έχοντας ένα ακόμα ασημένιο μετάλλιο στην συλλογή της αφού πρωταγωνιστούσε στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Είναι  προπονήτρια στον αθλητικό σύλλογο Χερσονήσου τα τελευταία χρόνια μαζί τον Στασινόπουλο Δημήτριο και τον Μαραζάκη Αθανάσιο, και έχουν καταφέρει να διακριθούν πολλοί αθλητές τους σε πολλά πρωταθλήματα της Α.Ο.Τ.Ε και να μοριοδοτηθούν πολλοί εξ αυτών για την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας.

Στις 27 Απριλίου  έλαβε μέρος με την εθνική Ελλάδος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ιταλία και κατέκτησε την 5η θέση.

Με ανακοίνωσή του το σωματείο της αναφέρει: «Ένα μεγαλο μπράβο απ' όλους  αυτούς που έκανες περήφανους που μέσα  σε αυτήν την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που περνά η Ελλάδα, τους έκανες να χαμογελάσουν και να νιώσουν περήφανοι για την επιτυχία σου. Μπράβο που έκανες περήφανη την Ελλάδα την Κρήτη ολόκληρη αλλά που μπόρεσες να  εκπληρώσεις τους στόχους σου και να γίνεις πρότυπο για τους αθλητές  σου αλλά και για όλους τους αθλητές της Κρήτης που ασχολούνται με το TAE KWON DO ITF. Είναι λοιπόν κατανοητό από όλους μας μικρούς και μεγάλους τι σημαίνει να έχεις διπλά σου σαν προπονήτρια, την Βασιλική Στασινοπούλου με την επιστημονική κατάρτιση που διαθέτει και την τεραστία εμπειρία της στο χώρο του TAE KWON DO ITF, καθώς και την πρόσφατη επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Σχόλια