Αθλητισμός

Παράσχος: «Είναι κρίμα για τα παιδιά»

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα του Πλατανιά από τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και δεν έπρεπε να χάσει από τον Ατρόμητο.


Ο Καστοριανός τεχνικός τόνισε πως οι χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς για τους Χανιώτες και πιστεύει πως ήταν καθοριστικό το πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του. Θεωρεί πως δεν υπήρξε νωθρότητα και πως επηρεάστηκε η ομάδα του από τις αλλαγές που έγιναν, θεωρεί πως ήταν κακή παρένθεση το ματς με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα και περιμένει μεταγραφή ελεύθερου παίκτη.

Αναλυτικά: «Δικαιολογημένα αισθανόμαστε πικραμένοι. Είναι κρίμα μέσα από μία τέτοια απόδοση, την οποία είχαμε, που στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Εκεί μπορούσαμε να τελειώσουμε και το παιχνίδι. Δυστυχώς, όμως, οι τελικές μας προσπάθειες ήταν πάρα πολύ βεβιασμένες κι εκεί που τον αντίπαλο τον είχαμε στο μισό γήπεδο, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ.

Από εκεί και πέρα, αυτό το "νεκρό" δεκάλεπτο, το οποίο είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, το πληρώσαμε πολύ ακριβά με την ισοφάριση και, από εκεί και πέρα, πήραμε ξανά την πρωτοβουλία του παιχνιδιού. Αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο είχαμε, ειδικότερα από τη δεξιά μας πλευρά, παρ' όλο ότι εκεί κάναμε τις πάμπολλες επιθέσεις, δυστυχώς δεν μας βοήθησαν να βγάλουμε τις απαραίτητες πάσες για να γίνουμε πάλι επικίνδυνοι απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Είναι κρίμα για τα παιδιά, τα οποία έκαναν πραγματικά μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και πιστεύω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα και, όσο περνάει κι ο καιρός, αυτά τα παιδιά θα γίνονται καλύτερα. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τους παίκτες. Τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν. Από εκεί και πέρα, είπαμε ότι στα γκολ μπορεί να αδρανήσαμε κατά κάποιο τρόπο, αλλά η γενικότερη εμφάνισή μας ήταν πάρα πολύ καλή.

Δεν ήταν νωθρότητα. Ήταν, οι αλλαγές που έγιναν, μέχρι να βρούμε τα μαρκαρίσματα και να προσανατολιστούμε και πάνω στον αντίπαλο λίγο, πληρώσαμε εκείνο το λάθος στο κέντρο. Ξεκίνησε από το χώρο του κέντρου που χάσαμε την μπάλα και στη σέντρα χάσαμε τον αντίπαλο σέντερ φορ. Εκεί φέρουμε κάποια ευθύνη, ο παίκτης που ήταν κοντά του δεν τον ακολούθησε μέσα στην περιοχή. Δυστυχώς, το ένα λάθος που κάναμε το πληρώσαμε πολύ ακριβά.

Ήταν μία κακή παρένθεση το παιχνίδι που κάναμε με την ΑΕΚ και τα παιχνίδια αλλάζουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη. Με την ΑΕΚ, αν δε δεχόμασταν εκείνο το χαζό γκολ, το οποίο δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, να είστε σίγουροι πως, αν εκείνο το παιχνίδι έληγε 0-0 στο ημίχρονο, ότι κι εκεί η εικόνα μας θα ήταν τελείως διαφορετική. Στο ποδόσφαιρο, οι καταστάσεις αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό και από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ήμασταν πολύ πιο προσεκτικοί. Από αυτή την ομάδα περιμένουμε και καλό ποδόσφαιρο και θα έρθουν και οι νίκες. Υπομονή θέλει.

Για κάποιον ελεύθερο παίκτη αν προκύψει κάτι, μπορεί να γίνει μία μεταγραφή. Όσο για τον Ντίνα, θέλει λίγη δουλειά ακόμα και μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Βγήκε, γιατί ήθελα από το ημίχρονο να τον βγάλω, γιατί είχε ένα πρόβλημα με τον προσαγωγό του κι, όσο περνούσε το παιχνίδι, "βάραινε" κιόλας. Για να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά, τον έβγαλα. Αλλά, πιστεύω ότι και ο Ράμος, που θα είναι έτοιμος από εδώ και πέρα, όπως και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μπορεί να βοηθήσει.

Για τον Μουνάφο, είναι ένας καθιερωμένος παίκτης. Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όπου πήγε και στον Πανθρακικό και στον Αστέρα, έκανε πάρα πολλά παιχνίδια. Είναι έμπειρος, είναι ένα... τρεχαντήρι που θα μας βοηθήσει».

Σχόλια