Αθλητισμός

Συνδύασαν την άσκηση με τις διακοπές

Με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Κρήτη διοργανώθηκε το 18ο Summer Camp Gerontis Team, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Rea's Fun Club στην περιοχή Ακρωτήρι στα Χανιά συνδυάζοντας προπόνηση και διακοπές μαζί.

 Ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Παγκρήτια Ακαδημία Ηρακλείου σε συνεργασία με άλλους πέντε Συλλόγους στην ανατολική Κρήτη είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης, όπου παραβρέθηκαν περισσότεροι από 82 συμμετέχοντες καθώς και γονείς και φορείς των Συλλόγων.

Κάθε πρωί πραγματοποιούνταν μία δίωρη προπόνηση για το σύνολο των αθλητών και κάθε βράδυ μιάμιση ώρα ειδικές τεχνικές και tull σε αθλητές μαύρη ζώνη 1, 2, 3 dan. Κύριος εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Γεροντής Ιωάννης, κάτοχος μαύρης ζώνης 6 dan, καθώς και οι βοηθοί Ταμιωλάκης Γεώργιος (μαύρη ζώνη 3 dan), Πυνηρτζής Γεώργιος (μαύρη ζώνη 3 dan), και Θεργιάκη Μαρίνα (μαύρη ζώνη 2 dan).

 Στο camp συμμετείχαν και οι πρωταθλητές, Τζανίδης Αντρέας 2 dan και Ανδρεαδάκης Εμμανουήλ 2 dan,  οι οποίοι δοκίμασαν νέες τεχνικές προπόνησης, αντάλλαξαν απόψεις, δούλεψαν στρατηγική και ενδυνάμωση, ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν όμορφα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.  To summer camp διήρκεσε 6 μέρες και το αποτέλεσμά του άφησε τους πάντες ικανοποιημένους.

 Οι πρόεδροι των σωματείων ευχήθηκαν καλό χειμώνα και καλή αθλητική σεζόν στους μικρούς αθλητές που προετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς και στον αθλητή Ανδρεαδάκη Εμμανουήλ 2 dan για την συμμετοχή του στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα kick boxing. Τέλος δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες και όλοι πήραν τον δρόμο της επιστροφής ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Σχόλια