default-image

«Σιδερένιος» ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης που ευχαριστεί…

Ποδόσφαιρο
«Σιδερένιος» ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης που ευχαριστεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Μια περιπέτεια ήταν και πέρασε για τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη: Ο επί σειρά ετών τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και νυν τεχνικός του Ανθεστίωνα υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και αφού πήγαν όλα καλά, από χθες αναρρώνει στο σπίτι του...

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση ο 44χρονος προπονητής και καθηγητής Φυσικής Αγωγής που είναι γεγονός πως έχει ήδη τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και δη στις μικρές ηλικίες αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει την παρακάτω δήλωση: «Μετά την πετυχημένη επέμβαση που υποβλήθηκα στην ιδιωτική κλινική Creta Interclinic από την ομάδα των Διακεκριμένων Ιατρών Επιστημόνων Καρδιοχειρουργών, κ. Θεοχάρη Ξενικάκη, κ. Εμμανουήλ Μανουσάκη, κ.Ανδρέα Ευσταθίου, την αναισθησιολόγο κ. Χαρά Μακρυγιαννάκη, τον Διευθυντή της Εντατικής κ. Κωνσταντίνο Πηγάκη, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου,  που σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου με στήριξαν επιδεικνύοντας ανθρωπιά και υψηλή ποιότητα στις Ιατρικές Υπηρεσίες που μου παρείχαν.

Μαζί με τους ιατρούς εκφράζω τις ευχαριστίες μου και στον Πρόεδρο της κλινικής κ. Γεώργιο Στεφανουδάκη και σε όλο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Creta Interclinic.

Θεωρώ επίσης χρέος μου να ευχαριστήσω βαθύτατα και προσωπικά  τον Πανεπιστημιακό Ιατρό Καθηγητή Καρδιολογίας κ.Φραγκίσκο Παρθενάκη για την έγκαιρη και άμεση διάγνωση του και το αμέριστο ενδιαφέρον του σ΄ εμένα.

Εύχομαι να συνεχίσουν δυναμικά το ιερό έργο τους, στις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε, καθώς οι άνθρωποι-κάτοικοι της Κρήτης, τους έχουμε απόλυτη ανάγκη». Να ευχηθούμε «μόνο υγεία» στο εξής για τον Λεωνίδα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News