default-image

Πήραν... φωτιά οι ρακέτες στον Καρτερό

Σπορ
Πήραν... φωτιά οι ρακέτες στον Καρτερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μοναδικό αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πριν από λίγες ημέρες οι λουόμενοι στον Καρτερό. Με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο το Πανελλήνιο Κύπελλο ξυλορακέτας, το οποίο συγκέντρωσε τα βλέμματα όσον βρίσκονταν στην παραλία.

Οι νεόδμητες αθλητικές εγκαταστάσεις του «Αθλητικού Ομίλου Φίλων Ξυλορακέτας Ηρακλείου» (Α.Ο.Φ.Ξ.Η), εγκαινιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην Δημοτική Παραλία της Δ.Ε.Π.Τ.Α.Η  στον Καρτερ. Από τις 21 έως τις 23 Αυγούστου περισσότεροι από πενήντα αθλητές έδειξαν τη δεξιότητά τους στην ξυλορακέτα.

Οι αγώνες είχαν πραγματικά συναρπαστική εξέλιξη με αποτέλεσμα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όσων λουόμενων βρίσκονταν στην παραλία. Οι καλά προπονημένοι αθλητές και αθλήτριες εντυπωσίασαν το κοινό με την ταχύτητα εξέλιξης των φάσεων και την ταχύτητα που καταγράφηκε κατά την διάρκεια των φάσεων. Η καταμέτρηση, μάλιστα, έγινε με το ειδικό ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα radar με Η/Υ που χρησιμοποιήθηκε.

Στο αγωνιστικό μέρος οι δυάδες και τετράδες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες είναι:

Μικτές Δυάδες: 1οι Γιώργος Σταμπουλής-Δημητρα Μαμουνάκη 17708,  2οι Μιχάλης Χατζηδάκης-Μαρία Δουλγεράκη 12020, 3οι Μάνος Κοτζανταμπάνης-Ελένη Μπουρλόκα 11852.

Δυάδες ανδρών: 1οι Μιχάλης Λιαπάκης-Γιώργος Σταμπουλής 23853, 2οι Ηλίας Ζώης-Ευάγγελος Θεοδωρίδης 20350, 3οι  Νίκος Λαγουδάκης-Ευάγγελος Ελευθερίου 19245.

Τετράδες ανδρών: 1οι Μιχάλης Λιαπάκης - Γιώργος Σταμπουλής - Ιωάννης Φραγκούλης - Φραγκίσκος Μπαλωμενάκης 56225, 2οι Ηλίας Ζώης - Ευάγγελος Θεοδωρίδης - Θανάσης Βερβεράς - Κωσταντίνος Στούμπας 52239, 3οι  Νίκος Λαγουδάκης - Κωσταντίνος Αϊβαλιώτης - Ιωάννης Μανιός - Ευάγγελος Ελευθερίου 43868.

Στις απονομές εκ, μέρους  του Δήμου Ηρακλείου, παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φίλων Ξυλορακέτας Ηρακλείου, ευχαριστεί  του αθλητές που τίμησαν με την συμμετοχή τους την διοργάνωση και τα μέλη του συλλόγου για την διάθεση που επέδειξαν στην στήριξη της διοργάνωσης. Ευχαριστεί επίσης του χορηγούς της διοργάνωσης καθώς  και τον Δήμο  Ηρακλείου, την ΔΕΠΤΑΗ και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου,  για την υποστήριξη τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News