default-image

Έρχονται Μίχος και Παναγιωτίδης για τον Ηρόδοτο

Μπάσκετ
Έρχονται Μίχος και Παναγιωτίδης για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση δύο αθλητών βρίσκεται ο Ηρόδοτος, ο οποίος θέλει άλλη μία για να κλείσει το ρόστερ του. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Αλικαρνασσού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βασίλη Μίχο, ο οποίος έρχεται αύριο Τρίτη στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ενώ την ίδια ημέρα αναμένεται και ο Χάρης Παναγιωτίδης που επίσης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και έρχεται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Βασίλης Μίχος αγωνίζεται στις θέσεις «4-5» και έχει μεγάλη εμπειρία από τη Γ' Εθνική καθώς μετρά 14 χρόνια καριέρα σε αυτή, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ένωσης Ιλίου. Όσον αφορά στον Χάρη Παναγιωτίδη, αγωνίζεται στη θέση «3» και πέρυσι φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Βόνιτσας. Όσον αφορά στον Άγγελο Συριστατίδη, η περίπτωση του δεν προχωρά καθώς ο έμπειρος γκαρντ θέλει να μείνει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

«Έκλεισε» τον Αυγενικό

Στο Ηράκλειο, τώρα, προσπαθούν να συνέλθουν από τον απρόσμενο τραυματισμό του Μύρωνα Παπαδάκη μετά από τροχαίο. Ήδη βέβαια βρίσκονται σε επαφές με παίκτες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο γκαρντ Αλέξανδρο Αυγενικό. Παράλληλα βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και με έναν φόργουορντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News