default-image

«Δραπέτευσε» με τον Μπακασέτα ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
«Δραπέτευσε» με τον Μπακασέτα ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το γκολ του Μπακασέτα, ο Πανιώνιος πέρασε από το Καυστατζόγλειο επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή αντέχοντας ακόμα και όταν έμειναν με 10 παίκτες στο 62'.

Με 4-2-3-1 παρατάχθηκαν και οι δυο ομάδες στον (κακό) αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου και τον Ηρακλή να είναι πιο... ζωηρός στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, χωρίς πάντως να έχει γίνει η μεγάλη φάση στην εστία των φιλοξενούμενων. Στο 23', ο Μπακασέτας δοκίμασε το δεξί του, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Χουάντερσον, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Λάζαρ τραυματίστηκε και άφησε την θέση του στον Πουρτουλίδη.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν διόδους για την εστία του Πανιωνίου και βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 36'. Ο Σαραμαντάς έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Τσιλιανίδης πετάχτηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. Έξι λεπτά μετά, το σουτ του Σαραμαντά δεν βρήκε στόχο, εν αντιθέσει με αυτό του Μπακασέτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χουάντερσον, "παγώνοντας" το Καυτανζόγλειο.

Ο Ηρακλής ήθελε να αλλάξει τα δεδομένα του ματς, αφού ήταν από το πουθενά με την πλάτη στον τοίχο. Πάντως, η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Ανσαριφάρντ (53'), ο οποίος δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Χουάντερσον, ενώ στο 62' ο Αργυρόπουλος πήρε δεύτερη κίτρινη (η πρώτη ήταν δυο λεπτά πριν) και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Πλέον, οι γηπεδούχοι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και θα πίεζαν ακόμα παραπάνω.

Βέβαια, αυτό δε μετουσιώθηκε σε πολλές ευκαιρίες για τον Ηρακλή, που αδυνατούσε να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα του Πανιωνίου. Έπρεπε να φτάσει στο 80ο λεπτό το ματς και να απειλήσει ο "γηραιός", όταν ο Μπουλούτ έφυγε στην πλάτη του Χατζηισαΐα βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, αλλά νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο. Οι "κυανόλευκοι" είχαν κάποιες ακόμα προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν, έμειναν στο μηδέν και μοιραία έφυγαν ηττημένοι από το χορτάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (65' Μπουλούτ), Λάζαρ (23' Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο (46' Χαντί), Περόνε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (79' Μητρόπουλος), Μπουμάλ, Μπακασέτας (68' Βλάχος), Ανσαριφάρντ (56' Καραμάνος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News