default-image

Βελτιωμένος, αλλά άστοχος ο ΟΦΗ στο Τυμπάκι

Ποδόσφαιρο
Βελτιωμένος, αλλά άστοχος ο ΟΦΗ στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βελτιωμένο πρόσωπο έδειξε ο ΟΦΗ στο σημερινό φιλικό που έδωσε με τον ΑΟΤ στο Τυμπάκι. Η ηρακλειώτικη ομάδα επικράτησε με 2-1, με τα πέναλτι των Φραγκουλάκη και Περογαμβράκη, ενώ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το υπέρ του σκορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χριστοδουλάκη.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, όμως το γκολ ήρθε τελικά στο 23' με τον Περογαμβράκη να κερδίζει το πέναλτι και τον Φραγκουλάκη να το εκτελεί.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΟΤ έφερε το ματς στα ίσα με το σουτ του Χριστοδουλάκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Περογαμβράκης με πέναλτι που κέρδισε ο Ευσταθίου.

Διαιτητές: Zαχαριουδάκης, Σαρρής, Σφακιανάκης.

ΑΟΤυμπακίου: Kωσταντουλάκης, Γαργανουράκης (71' Χανιωτάκης), Μαραγκάκης, Χριστοδουλάκης, Στάμ, Φλόρενς, Χριστοδουλάκης (81' Παπαδομανωλάκης), Θαμνόπουλος (46' Αναγνωστάκης), Γκούγκας, Ντόκο (46' Τριάντης), Κουρουθιανάκης (63' Καρταλιανάκης),

ΟΦΗ: Bλάχος, Κοιλιάρας (46' Μαρτσάκης), Μπολάκης (53' Κασαπάκης), Πιθαρούλης, Ραπτάκης, Φαζός, Φραγκουλάκης (46' Κουσίδης, 63' λ.τ. Καναβέτας), Ευσταθίου, Πατινιώτης, Περογαμβράκης (86' Μπάμπης), Τζέκος (46' Πέντσας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News