Αθλητισμός

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΠΣ Ξάνθης στην ΕΠΟ

Με επιστολή της η ΕΠΣ Ξάνθης διαμαρτύρεται στην ΕΠΟ γιατί τοποθέτησε τον Μιχάλη Ντάκο ως παρατηρητή παρά το γεγονός ότι δεν προτάθηκε.

Την εντονότατη ενόχλησή της για την απόφαση της ΕΠΟ να τοποθετήσει τον πρώην αρχιδιαιτητή, Μιχάλη Ντάκο ως παρατηρητή διαιτησία παρά το γεγονός ότι προτάθηκε από αυτή εξέφρασε η ΕΠΣ Ξάνθης με σχετική επιστολή της.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣ Ξάνθης:

«Κύριε πρόεδρε προς άρση κάθε παρεξήγησης και προς αποφυγή αρνητικών ή θετικών σχολίων, σας γνωρίζουμε ότι δεν προτείναμε τον συντοπίτη μας κ.Ντάκο Μιχαήλ για παρατηρητή διαιτησίας Σούπερ Λιγκ (ο οποίος σημειωτέον έχει τα απαιτούμενα προσόντα), διότι βρισκόμαστε σε δικαστική διαμάχη με τον παραπάνω. Ο κ.Ντάκος διέθεσε σε τρίτους χρήματα τα οποία λάμβανε για λογαριασμό της ΕΠΣ Ξάνθης. Τα χρήματα που παραλάμβανε ο κ.Ντάκος αποτελούν ποσοστά διαιτησίας, τα οποία παραλάμβανε ως Αρχιδιαιτητής μετά από κάθε παιχνίδι. Τα ποσά αυτά αποτελούν έσοδα της Ενωσης μας και ως εκ τούτου ο κ.Ντάκος θα έπρεπε να τα αποδώσει στην ΕΠΣ Ξάνθης, πράξη που μέχρι και σήμερα δυστυχώς δεν έχει πραγματοποιηθεί».

Σχόλια