default-image

Στον ΠΟΑ ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

Ποδόσφαιρο
Στον ΠΟΑ ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το γκολ του Τριανταφύλλου ο ΠΟΑ επικράτησε 1-0 του Ρούβα στον τελικό του Super Cup της ΕΠΣΗ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Η ομάδα του Ατσαλένιου είχε την υπεροχή τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε επικρατήσει με μεγαλύτερο σκορ.

Ο Ρούβας ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο ζεστά χωρίς να απειλήσει όμως ουσιαστικά τους νικητές. Μετά το 20’, ο ΠΟΑ ανέβασε ταχύτητα και τελικά άνοιξε το σκορ στο 31’ όταν μετά τη σέντρα του Μπουτσάκη, ο Τριανταφύλλου έπιασε το σου στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρούβας πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά και πάλι ο ΠΟΑ είχε τις κλασικές ευκαιρίες χωρίς να πετύχει γκολ, ωστόσο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΟΥΒΑΣ: Χωματάς, Ερέκι, Καρυωτάκης, Γεωργόπουλος, Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Αντωνάκης, Αμπντουραχμάνι, Μερτίρι(46? Κασαπάκης), Ντούμος (66?  Μουρατίδης), Μυλωνάς.

Στον πάγκο είναι οι: Συντιχάκης, Φραγκιαδάκης, Ξημεράκης

ΠΟΑ: Χατζημηνάς, Βρεττός Κ., Καρβελάς, Γιακουμάκης, Παπαδομιχελάκη, Πετράς, Φραγκιαδάκης(65? Τσαφαντάκης), Μπουτσάκης, Τριανταφύλλου (90 +1 Ρωμανάκης), Βρεττός Ν., Ρουμπάκης.

Στον πάγκο είναι οι: Χαλκιαδάκης, Κρεμασμένος, Σχοιναράκης, Τσικαλάς, Ρωμανάκης, Ματαλλιωτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News