default-image

Ο Πασιένσια έφυγε, ο Κετσπάγια έρχεται

Ποδόσφαιρο
Ο Πασιένσια έφυγε, ο Κετσπάγια έρχεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ντομίνγκος Πασιένσια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πλήρωσε τον αποκλεισμό των νταμπλούχων από τους ομίλους του Champions League και την κακή εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν. Άλλωστε, χάθηκε και το Σούπερ Καπ στον τελικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού (0-0, ήττα στα πέναλτι).

Έτσι, σήμερα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ντομίνγκος Πασιένσια με την ανακοίνωση να αναφέρει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Domingos Paciencia και τους βοηθούς προπονητές Bruno Mura και Nuno Baptista.

Η συμφωνία με τον κ.Paciencia προέβλεπε ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League. Στη περίπτωση αποτυχίας εκπλήρωσης του συγκεκριμένου στόχου υπήρχε ειδικός όρος ολοκλήρωσης της συνεργασίας με συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης. Όρος που εφαρμόστηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού αγώνα για τα play off του UEFA Champions League.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους κ.Paciencia, Mura και Baptista για την συνεργασία και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στη καριέρα τους».

Παράλληλα, έχει γίνει επίσημη «κρούση» στον Τιμούρ Κετσπάγια και ο Γεωργιανός τεχνικός έχει δώσει θετική απάντηση. Πρόκειται για άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά το κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς το έχει τιμήσει με την παρουσία του ως παίκτης και ως προπονητής, έχοντας περάσει από την Ανόρθωση.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και αποχώρησε από την Εθνική Γεωργία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News