Αθλητισμός

Μπαίνει ο Πάλλης, εκκρεμεί ένας ακόμη

Σήμερα αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις του Ηρακλείου και ο Κώστας Πάλλης, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα. Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και με μοναδική εκκρεμότητα πλέον την ένταξη ενός έμπειρου πάουερ φόργουορντ-σέντερ.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν έμπειρο αθλητή παραπάνω κατηγορίας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει είτε θετική είτε αρνητική εξέλιξη. Από εκεί και πέρα, με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. και η Επιτροπή Μπάσκετ του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. ευχαριστούν όλους τους αθλητές μέλη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ τη χρονιά 2014-2015. Πιο συγκεκριμένα τον αρχηγό της ομάδας Αρναουτάκη Γιώργο, που λόγω σπουδών αναχωρεί για την Αθήνα, και τους Μπόγδανο Δημήτρη, Σαχπατζίδη Γιάννη, Σακελαρίου Μάριο, Πετράκη Αλέξη, Τσερκιτσόγλου Πρόδρομο, Παπαδούλη Μανόλη, Λιανδράκη Λευτέρη, Θεοδωρίδη Ηλία και Ζανιδάκη Παναγιώτη.

Τρεις και έκλεισε

Τρεις αθλητές θέλει ακόμα να εντάξει στο δυναμικό του ο Ηρόδοτος για να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν στη Γ' Εθνική. Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Βερτούδος, Χριστοδουλάκης, Σταθάκης, Χαρωνίτης και Κατσαπρακάκης, ενώ εκκρεμούν άλλες τρεις μεταγραφές. Έχουν ακουστεί τα ονόματα των Συριστατίδη, Παναγιωτίδη και Μίχου.

Σχόλια