Αθλητισμός

Τη Δευτέρα 31/8 οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΚ

 Στα σωματεία στάλθηκαν χθες οι ειδικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ, ενώ όλοι μετρούν αντίστροφα και για την κλήρωση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 31/8 στις 6μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Όπως αποφασίστηκε το πρωτάθλημα των ανδρών θα διεξαχθεί όπως πέρυσι (με play offs) ενώ συμμετοχή έχουν δηλώσει επτά σωματεία (Δειλινό, Ακαδημία Ρεθύμνου, Μεσαρά, Πεδιάδα, Χάνδακας, Αναγέννηση και Ιεράπετρα), ενώ το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης έχουν ζητήσει να συμμετάσχουν με τις ομάδες νέων τους. Το κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί αυτό θα γίνει γνωστό την ημέρα της κλήρωσης, ενώ φυσικά υπάρχει η εκκρεμότητα και με τον ΟΦΗ που αποφασίζει οριστικά αυτές τις ημέρες σε ποιοι πρωτάθλημα θα αγωνιστεί.

Το πρωτάθλημα των παίδων θα είναι χωρισμένο σε δύο κατηγορίες και θα διεξαχθεί Final 4, ενώ στους έφηβους θα υπάρχουν δύο όμιλοι, όπου όλοι θα παίξουν με όλους και οι τέσσερις καλύτεροι θα ξαναπαίξουν σε νέο πρωτάθλημα διπλών αγώνων. Στις κορασίδες και τις νεανίδες θα υπάρξει Final Four.

Τα έσοδα στην ΕΚΑΣΚ!

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου συζητήθηκε άλλο ένα σημαντικό θέμα για την Ένωση καθώς φέρνει έσοδα στα ταμεία της. Το Ρέθυμνο Cretan Kings  παραχώρησε στην ΕΚΑΣΚ τα δικαιώματα των εσόδων από το φιλικό που θα δώσει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 19/9 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια. Οι άνθρωποι της Ένωσης θα έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την όσο το δυνατό καλύτερη οργάνωση.

Σχόλια