default-image

Την παραίτηση Αναστασίου απαίτησε ο κόσμος

Ποδόσφαιρο
Την παραίτηση Αναστασίου απαίτησε ο κόσμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονα αποδοκιμάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου κατά την αποχώρησή του χθες βράδυ από τη Λεωφόρο με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να του ζητούν να υποβάλει την παραίτησή του.

Ο Γιάννης Αναστασίου συγκέντρωσε τα περισσότερα… πυρά από τους φίλους του Παναθηναϊκού, την ώρα που έβγαινε από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου και κατευθυνόταν στο πούλμαν της ομάδας. Αρκετοί οπαδοί του «τριφυλλιού» εμφανώς απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό κόντρα στην Καμπάλα, ζητούσαν την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα «Πετάξτε τις φανέλες και φύγετε από ‘δω»!

Αντιστρόφως ανάλογες εικόνες εκτυλίχθηκαν με τους Μάρκους Μπεργκ και Ζέκα. Οι δύο παίκτες είχαν ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ με φίλους των «πράσινων», όπου αμφότεροι έδειχναν συγκινημένοι και μάλιστα ο Πορτογάλος σε κάποια στιγμή δάκρυσε.

Επίσης, από μερίδα οπαδών αποδοκιμάστηκαν ακόμη οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας και Στράτος Σωπήλης κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Μετά τη λήξη του αγώνα με την Καμπάλα, πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε τη στήριξή του για άλλη μία φορά στον Γιάννη Αναστασίου, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι εξελίξεις σήμερα.

«Να βρούμε δύναμη και κουράγιο»

Ο ίδιος ο προπονητής των «πρασίνων», μετά το ματς είπε: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, δούλεψαν και προσπάθησαν, αλλά δεν βγήκε. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες και δεν σημειώνουμε το εύκολο γκολ. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους στο σύλλογο. Θέλαμε να παίξουμε στην Ευρώπη, πρέπει να συμβιβαστούμε με τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Όταν δεν βάζεις γκολ και δέχεσαι τέτοιου είδους γκολ, τότε θα την πατήσεις.

Πρέπει να βρούμε δύναμη για τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από την Κυριακή και να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να μειώσουμε τα λάθη μας.

Είναι δύσκολο να συνέλθεις μετά από τέτοια κατάσταση. Έχεις όμως παιχνίδια που ακολουθούν, να κερδίσουμε παιχνίδια, σίγουρα οι νίκες θα απαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα κι ένας τέτοιος αποκλεισμός από την Ευρώπη είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα... Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βρούμε δύναμη και κουράγιο και να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Έχουμε καλή ομάδα, δυνατότητες, πρέπει να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News