Αθλητισμός

Σπουδαίο φιλικό με σημαντικές βραβεύσεις

Ορισμένοι από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά και του παρόντος θα συμμετάσχουν στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

«Στις 23 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ», αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε ανακοίνωσή της για ένα πραγματικά σπουδαίο φιλικό που έκλεισε. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν, ενώ στο περιθώριο της αναμέτρησης θα βραβευτούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Στόγιαν Βράνκοβιτς και Αντώνης Φώτσης για την μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με απόλυτο σεβασμό στην τεράστια και υπέρλαμπρη ιστορία της, αποφάσισε να τιμήσει τους πέντε κορυφαίους αθλητές της κατά την τελευταία 25ετία, σε μια μοναδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα βραβευτούν για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσέφεραν αλλά κι εξακολουθούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Τα ονόματα αυτά προέκυψαν κατόπιν του αποτελέσματος της ψηφοφορίας της ιστοσελίδας www.leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Το χρυσό παρελθόν θα συναντήσει το χρυσό μέλλον καθώς πέραν της εκδήλωσης, εκείνη την ημέρα, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα κάνει και την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κοινό της σε φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να «κρατήσουν» την ημερομηνία: Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015… Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, γεμάτη από τη «βαριά» κληρονομιά και την τεράστια ιστορία της ομάδας και με… πολλές ξεχωριστές στιγμές, που θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ!».

Σχόλια