default-image

Γρηγορίου: "Να έχουμε ίση μεταχείριση"

Ποδόσφαιρο
Γρηγορίου: "Να έχουμε ίση μεταχείριση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας… πάθει στο πρώτο παιχνίδι, ο Ατρόμητος ζητά ίση μεταχείριση στην αυριανή (27/8, 21:00) αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Αυτό επισήμανε ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του.

Η τοποθέτησή του αυτή, ασφαλώς, είχε να κάνει με τα σφυρίγματα του Ορσάτο στο πρώτο ματς, τα οποία "διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα". Αρχικά ο Γρηγορίου είπε: "Είχα τονίσει ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα ερχόμασταν στην Τουρκία για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Να έχουμε ίση μεταχείριση στο αυριανό παιχνίδι και το αποτέλεσμα να κριθεί από τους παίκτες και από κανέναν άλλο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, αν και ρεαλιστικά είναι δύσκολα τα πράγματα, σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Για αυτό το ποδόσφαιρο, όμως, είναι μαγικό, γιατί όλα μπορούν να γίνουν".

- Είχατε ορισμένα παράπονα από τη διαιτησία; Διακατέχεστε μήπως με καχυποψία; Ο αυριανός διαιτητής είναι καλός.

"Την ίδια άποψη είχαμε και για τον προηγούμενο διαιτητή. Διαμόρφωσαν αποτέλεσμα οι αποφάσεις του. Ποτέ δεν έχω καχυποψία πριν από κάθε ματς".

Από την πλευρά του ο Εδουάρδο Μπρίτο, υποστήριξε: "Όπως και στο πρώτο ματς που θέλαμε να τα κάνουμε όλα τέλεια, έτσι και τώρα θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Στο πρώτο ματς το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αλλά αυτό τέλειωσε. Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Πρέπει να σκοράρουμε και θα δούμε τι θα βγει από εκεί και πέρα. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News