default-image

Γενικός αρχηγός στη Βέροια ο Τσαλουχίδης

Ποδόσφαιρο
Γενικός αρχηγός στη Βέροια ο Τσαλουχίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρέη γενικού αρχηγού αναλαμβάνει η άλλοτε δόξα της Βέροιας ο Γιώτης Τσαλουχίδης. Την ίδια ώρα οι ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Σιόντη.

Μετά την παρουσία του στη Βέροια ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, ο Γιώτης Τσαλουχίδης αναλαμβάνει πλέον και καθήκοντα γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού της τμήματος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Ημαθίας το μεσημέρι της Τετάρτης.

"Από την ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Γιώτη Τσαλουχίδη. Η μεγάλη δόξα της "Βασίλισσας του Βορρά", του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος αναλαμβάνει τη θέση γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, επισημοποιήθηκε την Τετάρτη η επιστροφή στην ομάδα του Στέφανου Σιόντη, με τον 27χρονο αμυντικό μέσο να περνάει από τα γραφεία της ΠΑΕ και να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι η Βέροια μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια. Έρχομαι έτοιμος να αγωνιστώ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Σιόντης, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη Βέροια και τη σεζόν 2013-14.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News