Αθλητισμός

Επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε ο Άντι Λίλα καθώς τα βρήκε με τη διοίκηση της ομάδας. Ο Αλβανός μέσος βρισκόταν στα Γιάννενα τις τελευταίες ημέρες και είχε επαφές με την διοίκηση της ομάδας για γυρίσει στην ομάδα κάτι που έγινε αποδεκτό βάζοντας τέλος σε ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού.

Ο ίδιος ανέφερε μετά την αποχώρησή του από την Πάρμα ότι ήταν ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του κάτι όμως που ίσχυε αφού ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ μέχρι το 2017.

Οι Ηπειρώτες από την πλευρά τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και για να αποχωρήσει θα έπρεπε να φέρει πρόταση. Πρόταση τελικά ο Λίλα δεν βρήκε και αναγκάστηκε να ρίξει γέφυρες επιστροφής στην ομάδα.

Έτσι, μετά τις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε συμφωνία και από την Τρίτη είναι ξανά ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον, με την επιστροφή του Λίλα ο Γιάννης Πετράκης αποκτά άλλο ένα σπουδαίο όπλο στην φαρέτρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Andi Lila μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην ιταλική Parma.

Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος για την επιστροφή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από έξι μήνες επιστρέφω στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να βρεθώ πάλι με τους συμπαίκτες μου και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να πάμε και φέτος τον ΠΑΣ ψηλά».

Σχόλια