default-image

Για την ανατροπή-πρόκρισης απόψε ο ΑΠΟΕΛ

Ποδόσφαιρο
Για την ανατροπή-πρόκρισης απόψε ο ΑΠΟΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε (21:45) στο ΓΣΠ την Αστάνα στον επαναληπτικό των play offs του Champions League.

Οι πρωταθλητές Κύπρου έχασαν τον πρώτο αγώνα των play offs της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στο Καζακστάν, όμως θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση που τους θέλει να μην έχουν αποκλειστεί ποτέ στη συγκεκριμένη φάση, μετά τις προκρίσεις επί Κοπεγχάγης (2009/10), Βίσλα Κρακοβίας (2011/12) και Άαλμποργκ (2014/15). Την ίδια ώρα, οι Καζάκοι θέλουν να γράψουν ιστορία κερδίζοντας για πρώτη φορά εισιτήριο ομίλων Champions League για λογαριασμό εκπροσώπου του Καζακστάν.

Για την ομάδα του Ντομίνγκος Πασιένσια, εκτός είναι ο τιμωρημένος Βινίσιους και ο Εφραίμ, ενώ επιστρέφει ο Βάντερ, με τον Μακρίδη να έχει ελπίδες συμμετοχής.

Στα άλλα ματς, οι ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Λάτσιο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θέλουν να υπερασπιστούν τις νίκες που είχαν πετύχει στα πρώτα παιχνίδια εντός έδρας, με το τέλος της ημέρας να φέρνει τον σχηματισμό του «παζλ» της φάσης των ομίλων.

Το αποψινό πρόγραμμα play offs του Champions League (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων):

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Αστάνα (Καζακστάν)                          (0-1)

Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)  (0-1)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Λάτσιο (Ιταλία)                     (0-1)

Μπριζ (Βέλγιο)-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)             (1-3)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)      (1-2)  

Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους:

Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Τσέλσι (Αγγλία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Γιουβέντους (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Παρί Σ.Ζ. (Γαλλία), Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία), Αϊντχόφεν (Ολλανδία), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Πόρτο (Πορτογαλία), Άρσεναλ (Αγγλία), Βαλένθια (Ισπανία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Σεβίλλη (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ρόμα (Ιταλία), Γκλάντμπαχ (Γερμανία), Βόλφσμπουργκ (Γερμανία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Γάνδη (Βέλγιο) και Μάλμε (Σουηδία).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News