default-image

Με 19 ποδοσφαιριστές στη Δανία ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Με 19 ποδοσφαιριστές στη Δανία ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Δανία για τον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι για τα play offs του Europa League.

Με τα γνωστά προβλήματα θα ταξιδέψει στη Δανία για το ματς κόντρα στην Μπρόντμπι ο ΠΑΟΚ, καθώς εκτός επιλογών έμεινε ο Κλάους Αθανασιάδης όπως και οι Χάρης Χαρίσης, Δημήτρης Πέλκας και Στέλιος Πόζογλου.

Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, το transition game, την ανασταλτική λειτουργία, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε την αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ο Χάρης Χαρίσης με τον Δημήτρη Πέλκα και τον Στέλιο Πόζογλου έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε αυξημένους ρυθμούς, ενώ ο Τέρι Αντόνις αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Γκόικο Τσίμιροτ έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με τη Μπρόντμπι.

Στη Δανία θα ταξιδέψουν οι: Όλσεν , Γλύκος , Μελίσσας , Τζαβέλλας , Πούγγουρας , Μαλεζάς , Βίτορ , Κόστα , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Κοροβέσης , Κάτσε , Τζιόλης , Κ.Σαββίδης , Μυστακίδης , Μακ , Ροντρίγκες , Κουλούρης , Δεληγιαννίδης .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News