default-image

Επίσημα η απόφαση του CAS για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Επίσημα η απόφαση του CAS για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο έδωσε στη δημοσιότητα την απόφαση σχετικά με το αίτημα του Παναθηναϊκού για την τιμωρία του Ολυμπιακού και τη μη συμμετοχή του στο Champions League.

Το CAS απέρριψε την έφεση των "πρασίνων" και δικαιώνει την UEFA η οποία είχε δώσει άδεια συμμετοχής στο Champions League της περιόδου 2015-16 στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

Λωζάννη - 25 Αυγούστου 2015 - Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της UEFA και του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί για να συμμετάσχει στο Champions League της σεζόν 2015-2016. Μετά την έρευνα σε αναφορές για υποτιθέμενα στημένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Superleague στα οποία ενεπλάκη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, στις 17 Ιουνίου 2015 η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA είχε δώσει προσωρινά άδεια συμμετοχής στον Ολυμπιακό για το 2015-2016 και μετέφερε τις πειθαρχικές διαδικασίες της εναντίον του συλλόγου μετά την παραλαβή περαιτέρω πληροφοριών από τις ελληνικές Αρχές που θα εξέταζαν το θέμα.

Στις 20 Ιουλίου 2015 ο Παναθηναϊκός έκανε έφεση στο CAS, αιτούμενος τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League της περιόδου 2015-16.

Υπήρξε ταχεία διαδικασία και η έφεση εκδικάστηκε στα γραφεία του CAS στις 21 Αυγούστου 2015. Στις 24 Αυγούστου 2015 το CAS έβγαλε την απόφασή του, χωρίς το αιτιολογικό το οποίο θα γνωστοποιηθεί αργότερα, απορρίπτοντας την έφεση του Παναθηναϊκού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News