Αθλητισμός

Ξεκινά αύριο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ

Από αύριο Τετάρτη (26/8) θα δοθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν στη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση της ηρακλειώτικης ομάδας αναφέρει:

«Με σύνθημα τη λέξη RESTART (επανεκκίνηση), που δηλώνει και το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο ΟΦΗ από την Γ' Εθνική, η κρητική ομάδα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία τίθενται σε κυκλοφορία από την Τετάρτη (25/8).

Οι τιμές των διαρκείας είναι για όλα τα βαλάντια και σαφώς μειωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς στον ΟΦΗ, υπολόγισαν την πτώση της ομάδας στην Γ' Εθνική, αλλά και την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ κυμαίνονται από 40 ευρώ, μέχρι και 400 ευρώ (θέσεις VIP).

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και να αγκαλιάσει αυτό το εγχείρημα που επιχειρείται στον ΟΦΗ για την αναδόμηση της ομάδας και την επιστροφή της στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

Οι τιμές

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ για την περίοδο 2015-2016 έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 40 ευρώ

Θύρες 2,3: 120 ευρώ

Θύρες 4-5: 50 ευρώ

Θύρα 8: 120 ευρώ

Θύρα 7 : 200 ευρώ

Θύρα 9: 200 ευρώ (κάτω διάζωμα) και 400 ευρώ (πάνω διάζωμα)

Προτεραιότητα οι περσινοί κάτοχοι

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9π.μ.-3μ.μ.).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια προτεραιότητα για το επόμενο δεκαήμερο, ώστε να διασφαλίσουν την θέση που είχαν, εφ' όσον το επιθυμούν.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν το περσινό εισιτήριο διαρκείας, για να λάβουν το νέο.

Εξόρμηση για χορηγίες και τηλεοπτικά

Ήδη γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την ανεύρεση μικρών και μεγάλων χορηγών που θα μπορέσουν να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ, ενώ αναζητείται και τηλεοπτική στέγη για τα παιχνίδια του.

Ο ΟΦΗ το επόμενο διάστημα, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, θα επιχειρήσει δυναμική εξόρμηση σε όλα τα μέτωπα, αναζητώντας χορηγική και όχι μόνο συμπαράσταση από τις επιχειρήσεις του νησιού και όχι μόνο.

«Η μεγάλη ιστορία του ΟΦΗ, το ισχυρό brand name που διαθέτει και οι χιλιάδες φίλαθλοι του σε όλη την Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα, που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν, παραμένει ισχυρό κίνητρο ανταποδοτικότητας, για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση που αποφασίσει να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια που ξεκινάμε, για να ξαναδούμε την κορυφαία ομάδα της Κρήτης, στα υψηλά σκαλοπάτια του Ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Σχόλια