Αθλητισμός

Αγιασμός και μετά προπόνηση στο Ηράκλειο

Στα… βάσανα της προετοιμασίας μπαίνουν από σήμερα και επίσημα οι παίκτες του Ηρακλείου ενόψει της νέας σεζόν στη Β' Εθνική του μπάσκετ.

Η ομάδα του Βασίλης Ράλλη είχε ξεκινήσει στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στο Λίντο καθώς το γήπεδο στα Δύο Αοράκια ήταν κλειστό. Σήμερα στις 18:30, ωστόσο, επιστρέφει στην έδρα της και αφού πρώτα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στη συνέχεια θα ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία. Το παρών θα δώσουν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας ο Γιάννης Λιανός και ο Δημήτρης Καραδολάμης, όπως και ο Παντελής Μαραγκάκης που επέστρεψε μετά την περυσινή εξαιρετική του χρονιά στην Ακαδημία Ρεθύμνου.

Για το Ηράκλειο, ωστόσο, η φετινή χρονιά αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα καθώς η φιλοσοφία έχει αλλάξει. Η ομάδα θα έχει στο ρόστερ της πέντε με έξι άνδρες (Παπαδάκης, Τσερκιτσόγλου, Καραδολάμης και Λιανός ) και από εκεί και μετά θα στηριχθεί στα παιδιά των ακαδημιών του. Ουσιαστικά αποτελεί ένα μεγάλο  στοίχημα για το σωματείο και για τα ίδια τα παιδιά να καταφέρουν να ανταποκριθούν. Στόχος φυσικά είναι η παραμονή για τη νέα σεζόν.  Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα και ο Γιώργος Αρναουτάκης, ο οποίος μετακομίζει στην Αθήνα για σπουδές και θα αγωνιστεί στον Απόλλωνα Αθηνών.

Σχόλια