default-image

Ξεκινούν και οι ομάδες μπάσκετ των Χανίων

Μπάσκετ
Ξεκινούν και οι ομάδες μπάσκετ των Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νέα χρονιά, μία νέα πρόκληση ξεκινά και για τον Κύδωνα σήμερα καθώς έχει προγραμματιστεί η «πρώτη» της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στη Γ' Εθνικής.

Ο Κώστας Σδράκας παραμένει στο τιμόνι του συλλόγου, ενώ ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί κάποιες μεταγραφές. Επαφές υπάρχουν, αλλά προς το παρόν όχι και κάποια συμφωνία. Δεν αποκλείεται βέβαια στη σημερινή προπόνηση να εμφανιστούν κάποια νέα πρόσωπα. Το μόνο που θεωρείται δεδομένο ότι αποτελούν παρελθόν από την περυσινή ομάδα οι Θεργιάκης και Κατσαμάνης. Συνολικά, πάντως, αναμένεται να γίνουν δύο με τρεις προσθήκες, ενώ θα προωθηθούν και κάποια παιδιά από τις ακαδημίες.

Ενισχυμένος ο ΟΑΧ

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της χρονιάς και για την ομάδα γυναικών του ΟΑΧ ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 κατηγορία. Ο Λευτέρης Θεοδωράκης θα έχει στη  διάθεσή του όλες τις παίκτριες και τα νέα αποκτήματα. Για την ακρίβεια στον ΟΑΧ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η πολύπειρη Ρένα Σταχτιάρη, η οποία αποφάσισε να επανέλθει στη δράση και να βοηθήσει την ομάδα της πόλης που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Με τα χρώματα της χανιώτικης ομάδας θα αγωνιστεί και η πάουερ φόργουορντ Μαρία Μοσχοπούλου που πέρυσι ήταν στη Νίκη Λευκάδας, αλλά και η γκαρντ Μαίρη Καραβέλη που ήταν στον Έσπερο Πατρών. Στην πόλη της επιστρέφει και η Γεωργία Χαραλαμπάκη που πέρυσι αγωνιζόταν στο Περιστέρι και θα ενισχύσει στις θέσεις «3-4», ενώ αποκτήθηκε από το Αρκάδι και η Γεωργία Καούκη. Επιστρέφει, τέλος, και η Μίνα Γαλητσιάνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News